Звярът

0 коментара0/5

, Издателство: ИБИС

(книга четиринайсета от поредицата „Братството на черния кинжал“)

Звярът

Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие, където шестима необикновени воини са призвани да защитят расата на вампирите от тяхното пълно унищожение.

В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души  ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.

Рейдж – братът с най-голям апетит, но и с най-голямо сърце – би трябвало да има съвършен живот. Или най-малкото завидно приятен. Но той не може да разбере и контролира чувството на неудовлетвореност и липса, което го връхлита. А след като преживява смъртоносна травма, той трябва да подреди приоритетите си и заедно със своята обична шелан Мери да се бори за онова, за което и двамата копнеят най-силно… Да имат дете.

„Красотата на тази история направо ме зашемети… „Звярът“ ме накара да се почувствам сякаш съм се прибрала у дома. Всичко е както трябва да бъде и още по-хубаво, отколкото си го спомням. Притежава всичко, което искам от един любовен роман – душа и възпламеняваща страст. Книгата е великолепна и е една от най-затрогващите истории, които съм чела от дълго време насам. Наистина добре свършена работа.“

ГИЛТИ ПЛЕЖЪРС БУК РИВЮС
 

Формат: 14,5х21 см

Обем: 488 стр.

Меки корици

ISBN 978-619-157-220-5

Цена: 18,90 лв.

ИЗЛИЗАНА: 27.02.2018
 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Звярът".

Още от "Дж. Р. Уорд"

Сенките

Художествена литература »

Сенките

Автор: Дж. Р. Уорд
Издателство: ИБИС

Още от "ИБИС"

Правилата на привличането

Художествена литература »

Правилата на привличането

Автор: Симон Елкелес
Издателство: ИБИС

Завещанието

Художествена литература »

Завещанието

Автор: Кристен Ашли
Издателство: ИБИС