Лятото на невъзможните неща

0 коментара0/5

, Издателство: Ера

Внезапната смърт на Мариса Люпо отвежда двете й дъщери в родното й място – Бруклин, Ню Йорк, което тя е напуснала внезапно в една лятна нощ през 1977 г. Сега Луна и Пиа са на път да разберат ужасна тайна от миналото на майка си. Тайна, която тя е готова да разкрие едва след смъртта си.

Колкото повече разплита живота на майка си, толкова повече Луна започва да разбира себе си. Въпросите и съмненията, които са я измъчвали през целия й живот намират отговор не другаде, а в миналото... Там – през лятото на 1977 г., където тя среща Мариса само няколко дни преди животът й да се преобърне.

Като учен, Луна знае, че пътуването във времето не е възможно и единственото обяснение е, че вероятно полудява. Но може ли да е истина...? И по-важното, ако действително е способна да се връща назад, може ли да променя събитията? В квантовата  физика  два атома могат да съществуват едновременно на повече от едно място и съответно да променят поведението си.

Докато прави всичко възможно да спаси живота на майка си, нейният собствен се преобръща. Насред целия хаос, Луна среща любовта на най-неочакваното и неподходящо място. Любов, която е смятала, че няма да й се случи. А може би просто е живяла в грешното време... И сега Луна трябва да реши готова ли е да жертва собственото си съществуване в името на хората, които обича...

Роуан Колман е изключително популярна британска писателка, автор на 14 романа и носител на множество литературни награди.

Брой страници: 292

Година на издаване: 2018

Корици: меки

Цена: 16.00 лв.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Лятото на невъзможните неща".

Още от "Роуан Колман"

Още от "Ера"

Изборът

Художествена литература »

Изборът

Автор: Никълъс Спаркс
Издателство: Ера

Заеко, бягай

Художествена литература »

Заеко, бягай

Автор: Джон Ъпдайк
Издателство: Ера