Жълтият плик

1 коментар0/5

, Издателство: Ера

Истинска история за приключението, което всички мечтаем да изживеем

Понякога всичко, което ви е необходимо, за да започнете пътешествието си, е доза вдъхновение....

Вероятно всеки някога е мислел колко би било хубаво да зареже всичко и да се впусне в пътешествие по света. Да посети всяко място, което иска и да остане там, колкото желае. Без краен срок, без план! Ким Динан дълго мечтае за това. Докато един ден събира смелост и решава да послуша сърцето си. След като продават всичко и напускат работа, тя и съпругът й Браян поемат към приключението на живота си.

Преди да заминат, техни приятели им правят необичаен подарък, който ще придаде незабравим емоционален заряд на това преживяване – жълт плик. Двамата сами трябва да решат как да го използват. Има само 3 прости правила. Следвайки ги, те откриват, че способността да даваш няма нищо общо с парите, а малките жестове могат да оставят най-трайна следа.
Ким и съпругът й опознават Еквадор, Перу, Непал и много други екзотични места, извън туристическите дестинации. Двамата срещат трудности и предизвикателства, но и опознават различни култури, създават приятелства и изживяват приключения, които коренно променят живота им.

„Жълтият плик“ е интригуващата и завладяваща история за необикновените приключения на едно обикновено семейство. Разказ, изпълнен със страст, хумор и емоции, който ни доказва, че мечтите се сбъдват, стига да поемем риска да ги изживеем.

Коя е Ким Динан?

Ким Динан е писател и авантюрист. Историите й са публикувани в едни от най-популярните американски списания, а блогът й е следен от хиляди хора по света. В този вдъхновяващ мемоар, Ким описва всичките си преживявания така сякаш споделя с добър приятел. Тя говори открито и честно за съмненията, страховете, разтърсващите моменти и себеопознаването.

Открийте своя жълт плик в книгата!
 

1 коментарДобави коментар »

beauty_h

От beauty_h29.01.2018, 15:49 ч.

Много интересна книга.

Виж всички коментари за "Жълтият плик".

Още от "Ера"

Сивият кон

Художествена литература »

Сивият кон

Автор: Агата Кристи
Издателство: Ера

Престъпен ум

Художествена литература »

Престъпен ум

Автор: Крис Картър
Издателство: Ера