Десет малки негърчета

0 коментара0/5

, Издателство: Ера

„Десет малки негърчета” е най-успешната книга на Агата Кристи с продаден тираж от над 100 милиона екземпляра. Това я превръща в най-популярния криминален роман в света.

Десет малки негърчета

Агата Кристи е най-популярният криминален автор в света. Нейните произведения са преведени на над сто езика, продадени в повече от два милиарда екземпляра. Ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща, Агата Кристи е обявена за „Първата дама на криминалния жанр”.

„Десет малки негърчета” е най-успешната книга на Агата Кристи с продаден тираж от над 100 милиона екземпляра. Това я превръща в най-популярния криминален роман в света. Самата писателка споделя, че го харесва заради сложната техника на писане, която го е превърнала в истинско предизвикателство.

Десет души пристигат в имение на необитаем остров, поканени от неизвестен за тях домакин. Те не се познават и изглежда нямат нищо общо помежду си. Освен може би фактът, че всеки от тях има тайна, която да крие и престъпление, за което да плати...

В първата им нощ в имението един тях е отровен. Останалите откриват, че не могат да напуснат острова и напрежението ескалира. А убиецът е подбрал следващата си жертва... и следващата...

 

Кралицата заслужава злато


Романите на Агата Кристи не спират да вълнуват читатели от всички поколения и да привличат все повече почитатели. Вдъхновени от нестихващия интерес към тях, ние от издателство „Ера“ решихме да създадем ново оформление на някои от най-популярните й произведения.
Изключително талантливата млада художничка Фиделия Косева с огромен ентусиазъм се зае с предизвикателството да сътвори елегантен и интригуващ дизайн, достоен за най-харесваните творби на Агата Кристи! 

А какво заслужава кралицата на криминалния жанр? Злато, разбира се! 

Създаването на новите корици беше истинско приключение, изпълнено с много вдъхновение, трепетно очакване и позитивни емоции.
След броени дни (от 12 април) три от знаковите творби на Агата Кристи - „Алиби“, „Азбучни убийства“ и „Десет малки негърчета“, ще блестят в книжарниците!

Издателство „Ера“ ще продължи да попълва поредицата със заглавия на Агата Кристи, която до този момент наброява впечатляващите 79 книги. Нашите изненади не спират до тук!

Още преди края на годината, ще издадем следва

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Десет малки негърчета".

Още от "Агата Кристи"

Мъжът с кафявия костюм

Художествена литература »

Мъжът с кафявия костюм

Автор: Агата Кристи
Издателство: Ера

Сивият кон

Художествена литература »

Сивият кон

Автор: Агата Кристи
Издателство: Ера

Още от "Ера"