Брилянтните

0 коментара0/5

, Издателство: ИБИС

„История, каквато не сте чели досега.“ - Лий Чайлд

Брилянтните

Наричат ги надарени, отклонения, абнорми или просто брилянтните. Един процент от човешката популация, чиито необикновени дарби са довели света до невероятен научен и технологичен прогрес. Те могат да узнаят най-дълбоко заровените тайни на човек само като го погледнат, умеят да се придвижват невидими в тълпата, както и да сринат световните финансови пазари с един-единствен добре премерен удар.

Ник Купър е топ агент на тайна правителствена организация с неограничен бюджет, чиято основна задача е контрола и обезвреждането на опасни брилянтни. Самият Купър е надарен с уникалната способност да разчита езика на тялото и да предвижда ходовете на противниците си. Това го превръща в перфектния ловец –  брилянтен, който преследва брилянтни.

Последната му мишена е терорист със смъртоносна дарба и гибелни амбиции, довел страната на прага на гражданска война със серия от кървави атентати. За да спре най-опасния престъпник в света, Купър ще трябва да се изправи лице в лице с истината за собствения си вид и да потъпче всичко, в което вярва.

„Интригуваща, забавна, провокативна и пряма. Сейки е създал един удивителен свят, в който се сблъскват политически интереси, предразсъдъци, морално двуличие, задкулисни машинации, репресии и революционни настроения. Какво повече мога да кажа? Брилянтна е.“

Джилиан Флин

Формат: 14,5х21 см

Обем: 448 стр.

Меки корици

ISBN 978-619-157-218-2

Цена: 16,90 лв.

Дата на издаване: 13.02.2018

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Брилянтните".

Още от "ИБИС"

Розата на любовта

Художествена литература »

Розата на любовта

Автор: Сара Маклейн
Издателство: ИБИС

По-кротко, лейди

Художествена литература »

По-кротко, лейди

Автор: Сюзън Елизабет Филипс
Издателство: ИБИС