Плосък корем без упражнения

0 коментара0/5

, Издателство: Софтпрес

Джей Джей Смит е бестселър автор, специалист по здравословно хранене, сертифициран експерт в борбата с нежеланите килограми, страстен лайф коуч и вдъхновяващ оратор.

„Преди време самата аз не можех да понасям тлъстинките по корема си. Изглеждах като бременна в третия месец и носех големи, свободни блузи, за да го скрия“, разказва Джей Джей в предговора към новата си книга „Плосък корем без упражнения“, която излиза през юни с логото на „Софтпрес”, издателството с книги за цялото семейство.

След като си връща здравето, отслабва и открива своята „втора младост“ след четиридесетте, Джей Джей Смит приема за своя мисия да вдъхновява всички, които искат да отслабнат, да са здрави и да си върнат сексапила. Първата ѝ книга, издадена на български - „Зелени смути рецепти“, разби всички класации и вдъхнови огромен брой хора да живеят по-здравословно.

В „Плосък корем без упражнения“ Джей Джей прави крачка напред, като се фокусира върху една от най-проблемните зони – коремът.

Повечето хора не знаят, че коремните мазнини всъщност са най-опасните мазнини в организма. Разположени около много важни органи, те имат потенциала да съсипят доброто здраве на всеки. Според проучване от 2006 г., публикувано в официалното издание на Дружеството за борба със затлъстяването, коремните мазнини (известни още като висцерални мазнини) са основна предпоставка и за преждевременна смърт. Дори да ги премахнете чрез липосукция, външно може да изглеждате по-добре, но здравословното ви състояние няма да се подобри, защото проблемът с тези мазнини всъщност няма да бъде решен.

плосък корем без упражнения

Възможно ли е наистина да постигнем мечтания плосък корем без изтощителни тренировки? Отговорът е ДА и зад този отговор стоят задълбочени научни изследвания и многобройни практически доказателства. Макар физическата активност да е безспорно важна за цялостното ни здраве, упоритите коремни мазнини не се поддават на упражнения и трудно се коригират във фитнеса. Добрата новина е, че дори не е нужно да опитвате. В „Плосък корем без упражнения“ са събрани 6 метода, които ще ви помогнат да постигнете мечтаната талия с упоритост, но без усилия.

Тук ще научите:

  • Кои са 7-те храни, отговорни за коремните мазнини, и как да ги елиминирате;
  • Защо е важно да се погрижите за хормоналния си баланс;
  • Как да прочистите организма си от токсини и да се сбогувате с подутия корем;
  • Кои вредни навици се отразяват на обиколката на талията и как да ги избегнем;
  • Колко и какви са продуктите, с помощта на които топим мазнини.

  „Плосък корем без упражнения” ще ви предложи още: примерно меню за седем дни и над петдесет разнообразни и вкусни рецепти, които ще ви помогнат в борбата с упоритите коремни мазнини.

Това не е книга с диети или временни решения, а наръчник за трайна промяна и премахване на онова, което ви тежи.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Плосък корем без упражнения".

Още от "Софтпрес"

Изгубен океан

Други »

Изгубен океан

Автор: Джохана Басфорд
Издателство: Софтпрес

Психология на изобилието

Психология »

Психология на изобилието

Автор: Наталия Кобилкина
Издателство: Софтпрес