Билкови рецепти

0 коментара0/5

, Издателство: СББ Медиа АД

Над 350 ефикасни и лесно изпълними рецепти от природната медицина

„Билкови рецепти” от Зигрид Хирш с брой 21 на „Журнал за жената” на 23.05, цена списание + книга = 5,49лв.
„Билкови рецепти” от Зигрид Хирш с брой 21 на „Журнал за жената” на 23.05, цена списание + книга = 5,49лв.

Все още ли е актуално да се използват билки? Важно ли е да събираме и отглеждаме лечебни растения и сами да приготвяме билкови продукти за собствена употреба? Да – и то повече от всякога!

Класическите за природната медицина продукти, като например олио с жълт кантарион, сироп с горска теменуга, френско бренди или сироп за кашлица от връхчета на ела, са най-ефикасни тогава, когато са приготвени собственоръчно от събрани от самите нас растения. В течение на вековете хората са измислили всевъзможни методи за най-оптималното използване на лечебните свойства на растенията.

В тази книга ще откриете лечебната сила на билките, събрана в повече от 350 автентични рецепти и съвети от областта на природната медицина.

Това е справочник за приготвяне на полезни продукти в домашни условия – от тинктурите, през билковия оцет, билковото олио, мармалада, сиропа и соковете, до лековитите мехлеми и компреси. Рецептите са съобразени с практиката, подробно описани и лесно изпълними.

Книгата се допълва от подробен списък с всички годни за ядене местни растения, съдържащи жизненоважни вещества и ензими, както и от отделна глава с подходящите за деца билки.

Сбирката от рецепти съдържа събираните над 60 години знания на немското Билково дружество. Книгата неслучайно е бестселър в Европа.
 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Билкови рецепти".

Още от "СББ Медиа АД"

ЖИВОТЪТ Е ВКУСЕН

Книги за дома »

ЖИВОТЪТ Е ВКУСЕН

Автор: Ути Бъчваров
Издателство: СББ Медиа АД

Мрежата на Чарли

Художествена литература »

Мрежата на Чарли

Автор: Джой Филдинг
Издателство: СББ Медиа АД