Зак

0 коментара0/5

, Издателство: ЕРГОН

Зак - книга първа от сензационната серия, която включва и романите "Леон", "Бамби" и "Посейдон".

Зак

Новите крале на скандинавския черен роман с 250 000 продадени екземпляра само в Швеция и с над 3 000 000 тираж по света! Преведени на 25 езика и издадени в 27 страни.

Четири млади тайландки, работещи в салон за масажи в Стокхолм, са брутално убити. Петата е изхвърлена от кола пред една болница - в безсъзнание и... без крака.

Зак Хери - 27 годишен следовател от отдела за специални престъпления към Стокхолмската полиция, е силен, красив съвременен Херкулес, който като античният герой ще трябва да извърши истински подвизи, докато разчиства Авгиевите обори - от социалните подземия, до политическите върхове. Денем Зак е блестящ полицай, нощем - крал на дансинга в нелегалните нощни клубове.

Обременен с прегрешения в сянката на града и притискан от службата за вътрешно разследване, младият следовател се опитва да открие движещата сила зад убийствата в предградието Сьодермалм.

Дали убиецът е секс-маниак, превъртял ултранационалист, или трафикант на хора, сам ли е, или е част от някаква структура? Нишките се късат една по една, всяка следа изстива или води в погрешна посока, а Зак затъва все повече в кошмара, усещайки само как тъмни могъщи сенки се въртят около него и стесняват обръча...

Преводач: Диана Райкова

Година на издаване: 2016

Брой на страници: 378

Корици: меки

Език: български

Тегло: 294 грама

Цена: 16.99 лв.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Зак".

Още от "ЕРГОН"

Приказка за синьото кълбо

Книги за деца »

Приказка за синьото кълбо

Автор: Андри Снайр Магнасон
Издателство: ЕРГОН

Лео и Май

Книги за деца »

Лео и Май

Автор: Сюне Леа
Издателство: ЕРГОН