Твоят последен ден

0 коментара0/5

, Издателство: Ера

Ти си в списъка. И ще ти кажат кога ще умреш. Едно тяло, шест жертви и фатален краен срок...

Твоят последен ден

Медиите са обсебени от случая. Именно чрез тях убиецът предизвиква полицията, като разпространява списък с имената на бъдещите жертви и датите на престъпленията.

След временно отстраняване инспектор Уилям Фоукс-Вълка се връща на работа. Той жадува за голям и сложен случай. За истинско предизвикателство. Точно това получава!  Фоукс се впуска в горещото разследване, а медиите следят всяка негова стъпка. Заедно с инспектор Емили Бакстър, внимателно планират всеки ход. Но убиецът им поднася най-голямата си изненада – последното име в списъка му е Фоукс. Мрачни спомени тревожат инспектора, обземат го опасения, че мотивът за престъпленията води към миналото му...

Продаден в над 32 държави, „Твоят последен ден“ е изключителният дебютен трилър на годината! Оригинален, мрачен, провокиращ и изненадващо остроумен.

В момента се подготвя ТВ сериал по романа.

За автора:

Англичанинът Даниел Коул е новото голямо име в криминалната литература и със свой собствен почерк разчупва каноните в жанра. За „Твоят последен ден“ той споделя: „Написах тази книга много егоистично, с намерението да създам нещо, което на мен ми харесва – едновременно шокиращо и остроумно, с пълнокръвни герои, които да почуствам като приятели.“  Оказва се, че това е правилната формула!

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Твоят последен ден".

Още от "Ера"

Магията на предишните прераждания

Психология »

Магията на предишните прераждания

Автор: Аташа Файф
Издателство: Ера

Комбинаторът

Художествена литература »

Комбинаторът

Автор: Винс Флин
Издателство: Ера