Мираж

0 коментара0/5

, Издателство: Колибри

„Мираж“ е поредният завладяващ бестселър на Дъглас Кенеди – невероятно екзотичен роман за брачния живот, съчетаващ типичните за автора проникновени психологически наблюдения с напрегната приключенска история.

Робин знае, че Пол не е идеален, но си позволява да повярва в общото им бъдеще. Сред опияняващо странната атмосфера на Мароко съпругът й е всичко онова, за което една жена може да мечтае – страстен, талантлив, одухотворен. Надеждата й за дете е окрилена.

Ала всичко се променя, когато Пол изчезва и Робин се оказва основна заподозряна в полицейското разследване. В издирване на изгубения си мъж тя преминава през ужасяващи изпитания в тези далечни и непонятни земи, постепенно откривайки болезнената истина, толкова различна от илюзиите.

С неподражаемото си умение да обсеби напълно интереса на читателя Дъглас Кенеди ни повежда в стремглаво пътешествие в сърцето на мрака и поставя пред нас въпроса: на какво си способен, когато оцеляването ти зависи само от теб?

„Кенеди е абсолютен майстор на любовните истории със спиращи дъха обрати.“
Таймс


Дъглас Кенеди

Дъглас Кенеди е роден през 1955 г. в Ню Йорк. Следва в Дъблин, Ирландия, където след дипломирането си основава театрална трупа, а по-късно е поканен за ръководител на един от най-престижните ирландски театри – „Аби“. Тогава именно започва да пише, а на 28-годишна възраст се отдава изключително само на писателска дейност. През 80-те години излиза романът му „Живот назаем“ и му осигурява постоянно място сред най-продаваните автори на планетата. Книгите на Дъглас Кенеди са преведени на десетки езици, а през 2006 г. той получава най-високото литературно отличие на Франция – кавалер на ордена за литература и изкуство. Днес живее в Лондон с жена си и двете си деца.

Печат: Мека корица
Размери: 13/20
Страници: 384
Цена: 20 лв.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Мираж".

Още от "Дъглас Кенеди"

Живот назаем

Художествена литература »

Живот назаем

Автор: Дъглас Кенеди
Издателство: Колибри

Изкушение

Художествена литература »

Изкушение

Автор: Дъглас Кенеди
Издателство: СББ Медиа АД

Още от "Колибри"

Един ден в Древен Рим

Други »

Един ден в Древен Рим

Автор: Алберто Анджела
Издателство: Колибри

Пробуждането

Художествена литература »

Пробуждането

Автор: Кели Армстронг
Издателство: Колибри