Единствен дъх

0 коментара0/5

, Издателство: ЕРГОН

Всяка глава разкрива нещо ново и съвършено неочаквано, обратите следват един след друг и карат читателя с нетърпение да гадае каква ще бъде развръзката."

Единствен дъх

"Единствен дъх" е блестяща и изненадваща едновременно.

Ева е толкова влюбена в съпруга си, че когато една сутрин Джексън изчезва в бурното море, тя отказва да повярва - нито вещите му на брега, нито описанията на свидетелите, нито полицейското съобщение за намерен удавник не могат да я заставят да приеме загубата.

И мисълта, че остава сама. Изгаряна от болка, тя импулсивно си купува билет за самолета и от Англия потегля за далечния остров Тасмания, за да потърси среща с отчуждените роднини на съпруга си. Пътят я отвежда пред прага на Сол - братът на Джексън.

Но той я посреща сдържано и сякаш крие нещо. А когато започват да изникват странни подробности за миналото на съпруга й, спомените й за човека, за когото се е омъжила, започват да се изплъзват като пясък между пръстите й, и всичко, което някога е знаела и обичала у него се оказва под въпрос. Сега тя вече не е сигурна дали е влюбена в Джексън - или в някой съвсем друг.

Но нищо не подготвя Ева за разкритията, които я очакват.

 

" Повярвайте ни, няма да искате да се откъснете от този роман!"

Cosmopolitan

Преводач: Диана Райкова

Година на издаване: 2017

Брой на страници: 304

Корици: меки

Език: български

Тегло: 237 грама

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Единствен дъх".

Още от "ЕРГОН"

Лео и Май

Книги за деца »

Лео и Май

Автор: Сюне Леа
Издателство: ЕРГОН

Теса

Книги за деца »

Теса

Автор: Пилар Молина Йоренте
Издателство: ЕРГОН