Дъщерята на пчеларя

0 коментара0/5

, Издателство: СББ Медиа АД

Копнежите на сърцето не познават законите на разума и логиката…

Дорсет, 1932 г. Грейс Хамблин израства в прекрасно провинциално имение. Единствена дъщеря на потомствен пчелар, тя отлично знае мястото си в обществото и бъдещето, което я очаква, докато баща й не загива неочаквано, оставяйки я напълно сама. Сама, ако не броим мъжа, когото обича, но знае, че никога не би могла да има.

Масачузетс, 1973 г. Дъщерята на Грейс, Трикси Валънтайн, е влюбена в неподходящото момче. Див и романтично обаятелен, той е звездния вокал на изгряваща младежка група, докато неподозирана трагедия не го принуждава да се прибере в родната Англия. Ще изпълни ли обещанието си да се върне за Трикси?

Обгърнати от спомени и несбъднати копнежи, майка и дъщеря трябва да открият отдавна изгубения път към любовта, помирявайки се с миналото и заличавайки лъжите, разделили ги от любимите им хора.

Удивително нежен и проницателен разказ за любовта и семейните взаимоотношения, силни и запомнящи се характери, живописни места и невероятно усещане за уют. Горещо се препоръчва за мързелив следобед на любимо място! – Daily Mail

Изящно разказана любовна история, надживяла времето си. Санта Монтефиоре за пореден път поднася истински брилянт на своите читатели. – Vogue

Никой не пише за любовта, както Санта Монтефиоре. Ще преживеете със сърцето си всеки ред от книгата. – Jojo Moyes
 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Дъщерята на пчеларя".

Още от "Санта Монтефиоре"

Къща на брега на морето

Художествена литература »

Къща на брега на морето

Автор: Санта Монтефиоре
Издателство: СББ Медиа АД

Още от "СББ Медиа АД"

Разгневени съпруги

Художествена литература »

Разгневени съпруги

Автор: Сюзан Айзъкс
Издателство: СББ Медиа АД

Голям хороскоп 2014

Други »

Голям хороскоп 2014

Издателство: СББ Медиа АД