Без милост

0 коментара0/5

, Издателство: ИБИС

Едно неразкрито убийство, заплетени интриги и страстна любовна история – увлекателна смес, която ще ви държи в напрежение до последната страница.

Без милост

Братята Дрю, Райли, Бран и сестра им Мия са единствените оцелели членове на семейство Лолес. Преди двайсет години родителите им са жестоко убити, а домът им – опожарен. Полицията хвърля вината за трагедията върху баща им, но и четиримата знаят, че това е дело на неговите съдружници, затова се заклеват да посветят живота си на отмъщението.

След тежко детство, прекарано по сиропиталища и приемни семейства, вече порасналите членове на фамилията Лолес са подготвили всяка стъпка от плана си за възмездие. Всеки един от братята трябва да проникне в компаниите на виновниците и да ги съсипе отвътре.

Първата мисия е на изключително чаровния и умен юрист Райли. Задачата му е да саботира огромна сделка на „Страткаст“ и да съблазни Ели Стратън, наследницата на компанията, чийто покоен баща е съучастник в убийството на съпрузите Лолес.

Макар първоначално да е напълно отдаден на мисията си, Райли започва да се възхищава на благородството на Ели и бързо се влюбва в доброто й сърце. А когато картите падат на масата, Райли трябва да избира между отмъщението, за което се е подготвял през целия си живот, и жената, без която е сигурен, че не би могъл да живее...

„Едно неразкрито убийство, заплетени интриги и страстна любовна история – увлекателна смес, която ще ви държи в напрежение до последната страница.“

Guilty Pleasures Book Review

 

Формат: 14,5х21 см

Обем: 344 стр.

Меки корици

ISBN 978-619-157-194-9

Цена: 13,90 лв.

Дата на издаване: 09.05.2017

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Без милост".

Още от "ИБИС"

Гондолата на времето

Художествена литература »

Гондолата на времето

Автор: Ева Фьолер
Издателство: ИБИС

Съдбовно бягство

Художествена литература »

Съдбовно бягство

Автор: Сюзън Елизабет Филипс
Издателство: ИБИС